28 октября 2013 г.


ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
 ОБЛАСНИЙ КОМІТЕТ
                                         ___________________________________________________________
майд. Профспілок, 5, м. Запоріжжя, 69044, тел.,факс 233-43-41



28 жовтня  2013 року № 176                     

                               
                                                Шановні освітяни!
             
       На ваші численні звернення до обласного  комітету Профспілки працівників освіти і науки України про недостатнє фінансування галузі на листопад-грудень 2013 року та примусове відправлення у відпустки без збереження заробітної плати, яке викликає тривогу і призводить до напруженості в колективах, повідомляємо, що питання розглянуто на президії обкому Профспілки  і  доведено до облдержадміністрації у виступі голови обкому Профспілки Гринь Н.І. на пленумі облпрофради 22 жовтня 2013р. у присутності заступника голови  облдержадміністрації Гончарука Петра Адольфовича.
      16 жовтня направлено листи головам районних держадміністрацій, мерам міст, голові  обласної державної адміністрації Пеклушенко О.М. про безумовне виконання доручення Прем’єр – Міністра України Азарова М.Я. про недопущення примусового відправлення педпрацівників у відпустки без збереження заробітної плати. У період перебування у відпустці без збереження заробітної плати працівників позбавляють можливості працювати та отримувати винагороду за виконану роботу, яка є джерелом їх існування. Крім того, зменшуються відрахування до Пенсійного фонду, що в подальшому негативно вплине на майбутній розмір пенсії.
      Звертаємося до Вас, шановні освітяни з проханням – не писати заяви на примусові відпустки, працювати і заспокоїтися, так як Гончарук П.А. –заступник голови держадміністрації запевнив, що заробітна плата буде виплачена в повному обсязі і вчасно.
      Ми і надалі будемо відстоювати ваші трудові права.


            
Президія обкому Профспілки
працівників освіти і науки України

Комментариев нет:

Отправить комментарий