9 ноября 2009 г.

Відбулося засідання ради голів профспілкових організацій працівників освіти Оріхівського району

22 жовтня 2009 року відбулося засідання ради голів профспілкових організацій працівників освіти Оріхівського району. На порядок денний виносилися питання організації та проведення звітів і зборів в профспілкових організаціях закладів освіти району, проведення акції протесту 17 жовтня 2009 року в м.Київі, зміни до Угоди між відділом освіти Оріхівської РДА та районною профспілковою організацією працівників освіти, виконання кошторису за 9 місяців 2009 року.
Із зазначених питань слухали Хижняка М.М., голову ради голів профкомів, Саветченка В.І., голову профкому Оріхівської гімназії №1 "Сузір'я", Дейнегу Л.П., бухгалтера.
Радою голів прийнято рішення:
*Звітно-виборча кампанія - серйозний і відповідальний момент в житті кожної профспілкової організації, тому потрібна ретельна підготовка до звітів та виборів у кожній організації й провести їх у відповідні строки.
*Підтримати резолючію Всеукраїнської акції протесту профспілок проти бідності в Україні та категоричне незадоволення результатами засідання Кабміну, продовжувати захист людей праці усіма можливими засобами у рамках чинного законодавства.
*Підтримати акцію про недапустимість скорочення фінансування освіти,варіативної частини навчальних планів, гурткової роботи.
*Затвердити зміни до Угоди між відділом освіти Оріхівської РДА та районною профспілковою організацією працівників освіти щодо виплати заробітної плати та додаткових відпусток, звільнення непрацюючих пенсіонерів від сплати профспілкових внесків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий